Лагери в България

  Приключенски езикови и тематични лагери

в България

 

*Приключенски лагери 

  • Ски и сноуборд училище, пързаляне с шейни, легени и чинийки  под формата на забавления и обучение. Лагерът е съобразен и подходящ за деца и юноши, начинаещи и напреднали скиори и сноубордисти. Курсът на обучение е достатъчен за усвояване на начално ниво или усъвършенстване на техники за по-напреднали. Децата се разделят според своите умения в малки групи. Заниманията са по цял ден на пистата със ски учител.

  • Ваканция фън грийн – С тази тема искаме да научим децата да спортуват активно от малки, да моделират стройна фигура по време на растеж, да се предпазват от затлъстяване; да обичат природата и да се грижат за нея.  Програмата включва комплекс от атрактивни спортни игри, фън фитнес, позитивна психология, паневритмия, походи и релакс сред природата. Чрез поредица от практически занимания в съчетание с естествени лечители – чист планински въздух с доказани лечебни свойства и слънчеви бани темата е изключително ефективна за деца от всички възрасти.

    **Еко лагер – Анимацията е фокусирана върху екологични занимания сред природата, грижа за горските обитатели, залесяване, маркировка; екоработилници; eкспедиция „Зелени детективи“- екипни занимания по заснемане и проучване на горската флора и фауна, замърсяването и унищожаването на природата в района на местообитаване. Екозаниманията, в които  децата проявяват  любов, загриженост и уважение към Земята, протичат интересно и забавно, с много игри и творческа дейност. Целта е да ги превърнем в природознайковци, да ги възпитаме да са съпричастни и отговорни към проблемите на околната среда, за да оставим след себе си природа, на която да се радват и бъдещите поколения.

*Летни езикови и тематични лагери

  • Езикови занимания в приключенските лагери за изучаване на английски език в природна среда. Акцентът е поставен върху говоримата форма на езика чрез интерактивни занимания, образователни, научни, стационарни и музикални игри. Децата са разпределени по групи в екокласове в зависимост от  нивото на владеене на езика.

  •  IT Ваканция – Обучение по програмиране от програмата на ,,IT академия за умници”. Обучението е предназначено да помогне на децата да придобият знания и да развият мисленето и интересите си към информационните технологии; да направят първи стъпки в програмирането, да работят с интересни и полезни компютърни приложения – за обработка на снимки, за създаване на филми и интернет страници. Всяко дете работи на индивидуален лаптоп. Децата са разпределени по групи и нива. Преминаването към по-високо ниво става с изпит.  За всяко завършено ниво се получава сертификат.

  • Музикални, танцови и спортно-артистични лагери на море с богата анимационна програма, разработена по начин, вдъхновяващ всяко дете да бъде уникално и самостоятелно, да преоткрие себе си, да развие и открие своите таланти и способности. Децата показват своите таланти на сцената в песни, танци, актьорско майсторство! Менторите ще ви помогнат да изберете музика, театрален костюм и грим.

*За корпоративни клиенти

  • сръчковци с английски език

  • БЕЛ/АЕ с подготовка за матура само за 11 и 12 клас

*Езикова ваканция „Education&Adventure“ в София

организирана като лятна езикова занималня „Лукчо“ през юни, юли и август с целодневни занимания за децата, които остават през лятото в София. Включено е интерактивно обучение по английски, български, математика и компютри. Всекидневна тематична анимационна програма с игри и забавления, работилница за сръчковци, занимателна енциклопедия, спорт и приключения. Всяка сряда децата имат посещение на басейн, аква парк, уиндсърфинг или излет в планината.

научи повече

Лагери в България