Есенно детско парти


Есенно детско парти през ноември, организирано от camps.bg

„Хрумки и раздумки от времето на дядо и бабa“ – есенно детско парти, на което се събраха децата от занималня Лукчо, заедно с техните приятели, братчета и сестрички. На 21 ноември, рано сутринта започнаха да идват първите нетърпеливци. Децата обуваха калцуните, слагаха якенцата си в гардеробчетата и бързаха да се настанят в синята стая, където винаги провеждаме нашите партита. Анимационна програма започна с отваряне на „Тайното тефтерче на баба“. Баба Дафина и баба Гуца ни разказаха  любопитни, смешни и забавни бабини историйки. После имахме  занимания по четене с разбиране, където имаше награди за най-остроумните деца.

По-късно на есенно парти дойде Ели Захариева. Tя направи голяма, вита, селска баница за децата, разбира се с помощници, които чукаха яйцата и месеха тестото. Oстаналите деца бяха разделени на отбори, които заедно с аниматорите направиха вкусни бабини питки по стара, изпитана рецепта. Най-забавната част бе с игрите от времето на баба и дядо.

На обяд децата от есенното детско парти отидоха в „Етно“ ресторант, където ни очакваше топла и вкусна храна. В следобедните клубни дейности децата се разделиха по любими занимания – научни стационарни игри, уроци по народни танци, занимания с креативни комплекти.

В късния следобед  Таня Милкова, която ръководи при нас студиото за приложни изкуства показа на децата как да си направят кукли като тези, с които навремето са играли нашите баби. Eсенното парти завърши с дискотека.

Автор: Rossy

 

error: Content is protected !!