Детски лагер на планина

IT ваканция за умници 2022    

6 дни (5 нощувки) пълен пансион, в хотел Aspen Golf Ski and Spa Resort***, разположен в Разложката котловина,  с отлични условия за обучение, релакс и забавление с включени тематични занимания по програмата ,,Ваканция с цел“

за ученици от 7 до 16 години, 25-30 юли, 2022 година

 

IT програма

Курсът е подходящ за начинаещи и за ученици с базови познания по програмиране от различни възрастови групи. Занятията са силно практически ориентирани с цел учене чрез правене. Кратко въведение запознава участниците с основите на програмирането, а материалът се усвоява чрез упражнения в иновативна онлайн среда. Този подход им позволява едновременно да прилагат усвоявания материал и да виждат незабавно резултатите от работата си.

Анимационна програма 

  • Сутрешни бодрости

  • Басейн (по график)

  • Дискотека с караоке

Екотуризъм:

  • -Билковата къща в село Горно Драглище (в царството на билките, как се правят хлебни вързопчета и домашни бонбони, народни песни и хора;

  • Църквата в село Добърско с уникалната икона на Исус Христос в космическа ракета;

  • близки туристически дестинации при хубаво време;

Важно за участниците:

*Децата трябва да носят със себе си:

  • личен лаптоп за работа по време на обучението;

  • средства за входни такси;

  • удобна раница за пътуване, в която задължително да има шишенце с вода, сандвич, бисквити и солети;

**Децата ще бъдат разделени на отбори. Всяко дете ще получи тениска с логото ековаканцията.

Мястото:

Хотел Aspen Golf Ski and Spa Resort*** се намира в сърцето на Разложката котловина. Разложко е историко-географска област в Югозападна България, област Благоевград, обхващаща изцяло Разлогожката котловина.  Първите основатели и заселници в котловината са били траките, затова селата и околностите са осеяни с археoлогически ценности останали от тяхната епоха. Котловината се простира в горното поречие на река Места  между планините  Рила на север, Пирин на югозапад и юг и  Родопите на изток. Въздухът е чист, а природата съхранена и привлекателна с неописуеми гледки.

За хотела:

Децата ще бъдат настанени в луксозни апартаменти (по 4 деца в апартамент). Всеки апартамент включва спалня, хол с два разтегателни дивана, пълно кухненско обзавеждане и оборудване, баня и балкон. Храненето е на блок маса. Хотелът разполага с отопляем вътрешен басейн.

Топ оферта за лятото на 2022 година:

25-30 юли, IT Ваканция за умници, Хотел Aspen Golf Ski and Spa Resort*** , Банско

 Примерен график и дневна програмата на IT лагера, може да изтеглите от  ТУК

                                                                    Гласувайте за нас в:  bg_top_logo18