Кnow how

програмиране за деца

Кnow   how

в приключенски езикови лагери  ALS, camps.bg

По иновативна формула чрез метода „Уча и играя”, базиран на образователни  игри и детска анимация създадохме уникален образователен продукт с марката ALS, който приложихме първоначално в две държавни детски градини в София и в частна езикова занималня Лукчо, а сега успешно прилагаме в приключенските езикови лагери.  Авторските права върху продукта са запазени. Ученето на чуждия език по скучен и безинтересен начин  за децата, може да се превърне през ваканциите в   забавен и увлекателен само посредством играта. Тя носи силен емоционален заряд и способства за умствена активация, бърза и лесна концентрация на децата в посоката на предпочитани занимателни дейности. Пет от членовете на нашия екип са автори и създатели на първото в България учебно помагало по туристическа анимация за деца.

АLS е приключение без край!

 За да направим престоя на децата и учениците в нашите лагери едно незабравимо преживяване, през цялото време за тях се грижи екип от професионалисти: педагози, възпитатели,  преподаватели, аниматори, dj и разбира се ВИП гости от деловите среди. Разполагаме  със собствени образователни технологии  за провеждане на модерно чуждоезиково обучение: платформа за он-лайн обучение и тестово оценяване на знанията, 12 лаптопа, мултимедия и шрайп проектор. Разработваме авторска анимационна програма за всеки сезон,  която осъществяваме посредством  множество комплекти за забавни отборни игри на открито, креативни игри и клубни занимания, научни стационарни игри за стимулиране умственото развитие и интелекта на децата. За приключенията в планината имаме 3 големи палатки и 6 малки, шатра и сгъваем бризентов заслон за 20 човека, гумени ботуши (за лов на раци) и гумени ръкавици, спортни и риболовни принадлежности и 12 велосипеди.  Всяка вечер организираме дискотека и караоке със собствена  професионална музикална апаратура. Имаме оборудвана за приключенски дейности собствена материална база “ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЗАСЛОН” в местността “Брагандия”,  недалеч от София, където провеждаме през учебната година еднодневни купони по програмата ,,Анимация за приключенци”.

Превърнете ваканциите си в незабравимо преживяване с  приключенските езикови лагери – летни, зимни, пролетни и есенни, еднодневни купони, двудневни екскурзии и лятна езикова занималня!

Екип ALS

error: Content is protected !!