за нас

Што e ALS?

  • ALS е уникатен бренд за странско образование со иновативна програма во природата и во еколошка средина со креативни активности.

  • АLS е авантуристичко училиште за изучување на странски јазици за време на одморите – одлична алтернатива со осмислено време на изучување надвор од домот.

Што нудиме?

  • Јазично кампување за учениците од 6 до 18 години: смени од 5, 7 или 14-дена со 5 оброци на ден со сместувања во хотели на нашите партнери во планини со пријатен стил и во одлични услови за живеење, учење и забава ..

Целта : образование   + занимација

  • Образование во екологија – изучување на англискиот јазик во комфорна еколошкa средина.

  • Со Професионален тим од професори и аниматори.

  • Авантуристички туризам во планина, аква парк, картинг, возење на жичара и снежен град, и играње на мал баскет-фудбал;

  • Спортски и натпреварувачки игри на отворено, пливање и прошетки со возење на велосипед;

Забавни игри за умешност, прецизност, точност и за надминување на пречките;

  • Научни игри во занимални за стимулирање на психолошкиот развој на децата и развивање на финанасиско разбирање;

  • Тимски занимливости : игри со креативни комплети за составување со составување – монтирање, боење и дизајнирање; примена на планински вештини; планинска кујна; и компјутерски активности;

  • Секоја вечер диско со DJ;

АLS е авантура без крај!