цени и запишување

Цена: 150 EUR

  • 6 дена (5 ноќевања, 3 оброци на ден) со комуникација на англиски јазик по 2 часа на ден.

Таксата вклучува ноќевања, исхрана и осигурување. Adventure Camp Language е задоволство да понуди пакет International Travel кои ги вклучува сите трошоци од доаѓањето на бугарско-македонската граница до кампот и назад.
Цената на пакетот International Travel е 50.00 EUR.
Ако сакате нашиот партнер Bultravel да се грижи за вашето патување, ќе треба да означите полето во формуларот за апликација.

Албена 2016 - 3 недели:

Цена: рани резервации до 15.02.2016 - 990 евра,

по 15.02.2016 - 1210 евра

I Замена: 19.06.2016 - 09.07.2016 год.

II Замена: 26.06.2016 - 16.07.2016 год.

III Замена: 11.07.2016 - 30.07.2016 год

Плаќање на лежишта такса

      Кампови такса - 3 недели е 50% при снимање до 15.02.2016 год., По овој датум цената е 940 евра може да биде платена целата одеднаш или на две рати.

        Плаќање на две рати:

Однапред се плаќаат 390 евра како се преведуваат на банкарска сметка на фирма Лилија Травел заедно со формуларот за регистрација за кампот.

Доплата - 500 евра се Доплата во готово при пристигнувањето во кампот

        Еднократна исплата:

Целата камп такса може да се плати однапред по банкарски пат, заедно со формуларот за регистрација за кампот

      Резервирано место во кампот има само овој ученик, кој се регистрирал и платил барања се сума за авансно плаќање.

Податоци за банкарски трансфер:

LILIA TRAVEL

BIC - TTBBBG22

IBAN - BG23TTBB94001526652611

SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

Формулар за апликација

Формулар за апликација

Sending

                                                                        Гласувайте за нас в: bg_top_logo18